avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare de drept
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare de drept

Buna ziua,
In anul 2010 am primit doua condamnări de 10 luni cu suspendare, termenul de încercare de 2 ani si 10 luni, respectiv 2 ani cu suspendare, termenul de încercare de 4 ani. Recent mi-am scos certificatul de cazier judiciar si aceste sentințe apar specificate in acesta.
Întrebarea mea este cum trebuie sa procedez pentru a putea beneficia de "reabilitarea de drept" pentru a avea un cazier "curat"?
Mulțumesc!
Adresati-va initial unitatii de politie care v-a emis cazierul cu o cerere motivata prin care sa solicitati rectificarea datelor inscrise. Sa atasati si hotararile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reabilitare - pedeapsa de 2 ani cu aplic. art 81 c.pen. spn89 spn89 Salut, Am fost acuzat si condamnat la 2 ani cu suspendare si 4 ani de incercare pt fals si uz de fals in vara anului 2009, apoi in 2010 am avut si sentinta ... (vezi toată discuția)
Cazier fordfiesta fordfiesta Buna ziua in 2013 luna 03 ,am primit 3 luni cu suspendare si termen de incercare 2 ani si 3 luni ,intrebarea mea este sunt reabilitat de drept ca au trecut 4 ... (vezi toată discuția)
Sanctiune administrativa pentru evaziune fiscala ioana_grad ioana_grad Buna ziua vin si eu cu o ff mare rugaminte si in speranta ca ma va ajuta cineva cat mai urgent. Am scos un cazier judiciar in data de 02.12.2008, care era ... (vezi toată discuția)