avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate unsufletzel

Activitate unsufletzel

Dar daca executarea silita este numai mobiliara, imobilul poate fi executat?
Multumesc frumos !!
[ nu citati mesajele carora le raspundeti- apasati butonul raspune, multumesc]

Dar daca ii fac copilului un contract de vanzare cumparare si in acest caz el devine proprietar, mai este posibila executarea?
Buna ziua,

Am facut un contract de concesiune pe 30 de ani copilului meu pentru imobilul in care stam. Banca ma executa silit pentru o suma 15000 ron pe care momentan nu am cum s-o inapoiez. Vreau sa stiu daca ma poate executa silit pe acel imobil. Cum trebuie sa procedez sa nu il pierd ?

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Declarare salariati
Din anul 2012. Eu stiu ca fiecare contract de munca trebuie declarat la Min.Finante. Gresesc cumva? Ma intereseaza daca apare nr de salariati pe site. Multumesc
Buna seara,

Sunt angajata la o firma cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata. Am verificat firma pe site-ul Ministerului de Finante si am constatat ca la rubrica " nr de salariati" este trecuta o liniuta desi firma detine 20 de salariati. Ce inseamna aceasta liniuta? Va multumesc anticipat.
Car3men a scris:

Poate a vandut imobilul cu tot cu drepturile litigioase.

Bun,si in cazul acesta imi pot continua procesul indiferent care ar fi proprietarul??....pe mine nu ma intereseaza cine va fi proprietar ci sa-mi recuperez imobilul.
ynocentta a scris:

Daca imobilul a fost instrainat desi exista notat litigiul la OCPI ,aveti dreptul sa formulati actiune revocatorie

imi puteti explica mai in detaliu,va rog
mariamirabela166 a scris:

Cum adica partea adversa a devenit proprietar intr-un alt dosar.Fiti mai explicit,pentru a va putea ajuta cu o informatie corecta

in proces sunt eu reclamanta si proprietarul imobilului fiind parat...nu este parte adversa?...

Buna ziua !
va rog sa-mi spuneti daca este posibil ca un apartament notat cu litigiu la OCPI poate fi vandut fara sa existe vreo hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila?

Mai exact...exista un dosar pe rol pentru un imobil .....eu fiind parte in acest dosar am facut notarea la OCPI pentru ca partea adversa devenind proprietar intr-un alt dosar sa nu-l poata vinde....ulterior am primit informatia telefonica ca acest imobil a fost vandut ...as vrea sa stiu daca este posibil si in ce conditii...va multumesc anticipat