avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declarare salariati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declarare salariati

Buna seara,

Sunt angajata la o firma cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata. Am verificat firma pe site-ul Ministerului de Finante si am constatat ca la rubrica " nr de salariati" este trecuta o liniuta desi firma detine 20 de salariati. Ce inseamna aceasta liniuta? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: unsufletzel , utilizator 19:25, 3 Octombrie 2013
Pe site mfinante, se vad raportarile din urma cu un an, adica 2012. Dvoastra la perioada respectiva va referiti? Sau, de cand este firma? de cand sunteti dvoastra angajat?
Din anul 2012. Eu stiu ca fiecare contract de munca trebuie declarat la Min.Finante. Gresesc cumva? Ma intereseaza daca apare nr de salariati pe site. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine depune bilant la semestru? adrianabresug adrianabresug ce firme depun situatii financiare la 30.06.2014/?doar cele care au avut cifra de afaceri in anul precedent peste 220.000 lei ? (vezi toată discuția)
Bilant pe 2012 liviu67 liviu67 buna ziua. am o intrebare legata de bilantul firmei pe 2012. Ca angajat al unei societati am fost la banca pentru obtinerea unui credit. Dupa ce am adus ... (vezi toată discuția)
Acte solicitate de banca pentru credit persoana fizica cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Unul dintre salaritii firmei la care lucrez, vrea sa faca un credit la UNI CREDIT TIRIAC BANK. A venit cu formularul tipizat de la banca, pe care ... (vezi toată discuția)