avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate bubulina40

Activitate bubulina40

Câți banii pot detine persoanele fizice acasă

Greșeală în dovada de circulație a nr. De proces verbal. Ce se poate face?
De răzgândit nu se răzgândește niciuna dintre parti.
Asa îmi mai trebuie bani sa achit notarului prețul actelor premergătoare actului de vanzare cumpărare final.
Bună ziua. Vreau sa cumpăr o locuință. Este bine sa fac precontract de vanzare cumpărare daca avansul se da prin banca? Sau la final când voi da și restul de bani? Multumesc
Bună ziua. Decizia de divort sa pronunțat. De când ar trebui sa primesc pensia alimentara ptru.copil? Mulțumesc
Întrebarea este dacă nu am documente ptru.cei 30%de la părinți. Pot face acum la notar documentul care sa arate ca am primit acei bani?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua,
Bunurile se impart in functie de contributia fiecarui sot la dovandire. Astfel daca dvs. pentru apartament dovediti ca ati primit avans de la parinti de 30% prin care ati fost gratificata numao dvs. plus o contributie la plata ratelor/restului de pret de inca 50%, rezulta ca apartamentul va va apartine in proportie de 80%. In aceste conditii, fie il pastrati dvs si restituiti sotului sulta sa reprezentand contributia acestuia, fie il cedati sotului si acesta va va despagubi cu contravaloarea contributiei dvs. Similar, la fel si pentru alte bunuri.

Bună ziua! Am divortat avem un copil minor si bunuri comune: apartament( la care am am avut avans 30%de la părinții mei) un teren intravilan,2 automobile. Cum se împart la un eventual partaj?
Discuție C.I.M
Buna seara, am avut contract pe perioada determinata 3luni , inainte de incheierea contractului sa facut un act aditional cu schimbare de functie si salariu urmand sa intru in stagiu de pregatire pentru a optine o alta functie (stagiu de pregatire este de 2 ani de la o functie inferioara la una superioara) problema este ca a incetat contractul de munca si m-au pus pe liber. Ma puteti lamuri
Răspuns la discuția Diminuare salariala
Multumesc
Răspuns la discuția Diminuare salariala
eu nu doresc nici diminuarea salariului si nici incetarea C.I.M ce este de facut?