Fiind vorba despre prietenul meu, vă rog să-mi răspundeţi întrebarea reformulată de a treia oară.
Acum am primit descierea îndemnizaţiei pe care le primeşte: ESTE VORBA DESPRE ÎNDEMNIZAŢIE PT COPII DE PÂNĂ 2 ANI PENTRU CEI CARE SE REÎNTORC LA MUNCĂ.
Întrebarea este deci: se pierde acest stimulent după divorţ, dacă se primeşţte după tată şi copilul va fi la mamă??#-o:-/:-/
"Reglementarile privind acordarea stimulentului de insertie au fost modificate semnificativ la sfarsitul anului 2012, prin Legea nr. 166/2012, care stabileste ca parintele va primi stimulentul de insertie pentru fiecare nastere sau adoptie. Aceasta in conditiile in care vechile prevederi stabileau ca acest drept se acorda doar pentru primele 3 nasteri.
Persoanele care au nascut dupa data de 1 ianuarie 2011 si au optat pentru concediu si indemnizatie de pana la 2 ani si se reintorc la serviciu oricand pe perioada concediului, vor primi un stimulent lunar in valoare de 500 lei pana cand copilul implineste varsta de 2 ani (in baza OUG nr. 124/2011)".
[ link extern ]
Mulţumesc anticipat pentru răspuns....;)