Buna ziua,
am o intrebare si eu: Este "legal" sa nu-mi pot vedea copilul, daca traim separat dar inca nu suntem divortati?
De un an de zile traim separat cu nevasta mea, si nu-mi lasa sa vad copilul minor, numai 3-4 ore pe saptamana, timp in care se duce la shopping.
Exista ceva procedura legala, sau norme legale, pana cand vom divorta si se va stabili termenii de intalnire?
Multumesc: un tata.
Poate fi stabilit un program de vizitare , pe cale de ordonanta presedintiala, (in cazul in care se impune a fi stabilit de urgenta ) sau pe calea dreptului comun .
Daca totusi va lasa singur cu copilul fie si cateva ore, mai bine incercati sa negociati cu doamna. Asa, pe ocolite, ii spuneti ca oricum se va stabili un program, ca oare nu-i mai bine sa va ganditi impreuna cum sa fie?, ca in general se dau 2 weekenduri pe luna si jumatate din vacante, ca poate ar fi bine sa obisnuiti treptat copilul... si tot asa.
Restrictie
ellemill
buna. sant in divort cu sotia avem un copil si aceasta imi restrictioneaza dreptul sa mi vad copilul(divortul nu e finalizat si copilul este la ea)//ce pot ... (vezi toată discuția)
Vizita copil
Maciprian
Buna ziua
Sunt divortat si fosta sotie ma ameninta ca nu ma mai lasa sa vad copilul daca il mai iau la noua mea casa si in prezenta noii mele partenere .
In ... (vezi toată discuția)