avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cota parte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cota parte

Buna ziua,
am o întrebare şi eu. La moştenire se poate schimba imparteala definitiva a proprietatii facută în trecut, prin instanta (decizie judecătorească din 1987)? Mai concret la o casa la care unul dintre mostenitori are o cota parte de 6/32, reprezentand suprafata de 95 mp li s-a atribuit o camera (din 5) de o suprafata de 102 mp prin sentinta si acum noul mostenitor cu cota parte de 26/32 afirma ca are si el dreptul la 7 mp din camera.
Cel mai recent răspuns: FiatPronto14 , utilizator 19:15, 27 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Stimate doamna avocat! Va multumesc mult pentru raspuns si precizare! Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate - partaj judiciar aurelsmeu aurelsmeu Buna seara, Indraznesc sa va supun atentiei un caz de partaj judiciar care se tot amana de la o luna la alta si care nu-l pot intelege deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar bufty bufty NVC autor - decedat 1987 are 3 copii: NE, DC, NC NC decedat in 1998 are 2 copii: NM si NO In 1991 se face cerere in baza legii 18/1991 In 1993 NE, folosind ... (vezi toată discuția)
Cum se face atribuirea unui teren mostenit ? AlexGM AlexGM Avem urmatoarea speta: Doi mostenitori ( cu cote a cate 1/2 fiecare) pentru un teren cu deschiderea de 16 m si lungime de 1000m. Unul dintre ei ar dori sa-si ... (vezi toată discuția)