avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate danutza2122

Activitate danutza2122

Discuție Acte casa
cum este mai bine sa vinzi un apartament proprieatate personala?
1. print-un contract de mostenire sau vanzare-cumparare si daca aveti idee cat costa actele la notar in ambele cazuri. Care este mai convenabil din punc de vedere financiar?
Răspuns la discuția Salariu in preaviz
Nu mi s-a dat nici un raspuns scris in urma cererilor facute de mine. Am primit telefon si au spus ca au primit cererile mele si imi vor trimite actele si tabelul in care figurez ca trebuie sa primesc banii.Pana la aceasta data nu am primit nimic......
Exista o ordine in care ar trebui sa fie platite datoriile? Am o colega care s-a intors la munca la o luna dupa mine si a intrat direct in postnatal si ei deja ia platit concediile. Daca in fiecare luna se primesc medicale si ei platesc , eu care am de primit bani de cateva luni cand ii voi primi????? Va rog frumos sa imi spune-ti ce sa fac, sa incep iar sa ii sun( desi asa nu are nici un rezultat), nu stiu cum sa mai procedez.Acum o luna mi-a dat maill fata de la resurse din firma( nu de la firma lichidatoare) sa ii dau contul bancar.....si nimic.
Răspuns la discuția Salariu in preaviz
Am depus o cerere scrisa la administratorul judiciar in care sa fiu inscrisa in masa credala si sa mi se dea o copie in care sa vad ca figurez si eu. De salariul din preaviz nici nu mai poate fi vorba..In urma cererii formulate de mine m-au sunat si mi-au spus ca toata lumea e in concediu in perioada asta si nu are cum sa imi dea .In schimb imi dau alte acte pe care le-am solicitat: acte de somaj, lichidare, vechime etc.... dupa m-ai bine de o luna.Cu cine sa m-ai vorbesc pentru a primi acel tabel? Administratorul judiciar ar trebui sa fie impartial, dar chiar sa te rogi de ei sa iti dea niste acte......#-o
Răspuns la discuția Salariu in preaviz
Administratorul judiciar nu raspunde la telefon, iar cine raspunde la telefon din firma lui nu are nici un raspuns concret sa imi dea, transmite mai departe...bla bla bla . Ce este de fcut in acest caz?
Răspuns la discuția Salariu in preaviz
cum pot face rost de acest tabel preliminar? De la administratorul judiciar?
Răspuns la discuția Salariu in preaviz
in cat timp te poti inscrie la masa credala?tu
Daca nu am fost inscris in masa credala de catre angajator in cate zile pot face demersurile pentru a fi inscris in masa credala de la incetarea preavizului.
Am luat legatura cu administratorul judiciar si mi-a spus ca nu trebuie sa fac nimic ca banii mi se vor vira automat in momentul in care fac ei rost de banii(mi s-a spus ca in maxim o luna voi primii banii).Inca nu mi-au dat nici o hartie prin care sa ateste ca sunt inscris.Cum sa fac, ce este de facut? Imi este teama ca peste o luna nu voi mai putea sa ma inscriu in masa credala.
Răspuns la discuția Beneficiez de indemnizatie?
ok , mersi mult
Răspuns la discuția Beneficiez de indemnizatie?
Voi naste in februarie-martie.Aceasta zi in care nu am venit o sa intre si ea in cele 12 luni....Din acest motiv nu stiu daca voi beneficia de indemnizatie.
Am fost in crestere copil 2 ani,m-am intors la munca si am primit preaviz de 20 zile.M-am angajat la 1 zi dupa ce am terminat preavizul ( am o luna de zile in firma).O sa beneficiez de indemnizatie pentru ca sunt iar insarcinata!!!!!???? Eu stiam ca trebuie sa ai 12 luni de munca neintrerupte...In aceasta firma vor ramane pana voi naste.....