avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte casa

cum este mai bine sa vinzi un apartament proprieatate personala?
1. print-un contract de mostenire sau vanzare-cumparare si daca aveti idee cat costa actele la notar in ambele cazuri. Care este mai convenabil din punc de vedere financiar?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:12, 23 Noiembrie 2013
Nu inteleg ce vreti sa puneti prin...contract de mostenire? Nu exista asa ceva...
De vandut se vinde prin act de vanzare si inseamna ca vanzatorul va primi bani pe apartament. Ieftin nu inseamna de cele mai multe ori varianta cea mai buna.
Cat va costa autentificarea actului, veti intreba la notar, mergeti cu actul de proprietate.
Cel care " vinde " ce rude are, dvs sunteti ruda cu persoana ( proprietarul ) ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament sau donatie? doinitzaalexei doinitzaalexei Va rog sa ma ajutati si pe mine intr o problema.Traiesc in concubinaj de 20 de ani cu o persoana.Aceasta persoana n are copii , singurele rude sunt fratii cu ... (vezi toată discuția)
Testament sau contract vanzare cumparare starry starry Buna ziua, As dori sa aflu cum sa procedez in cazul in care bunica mea doreste sa-mi faca acte de proprietar pe apartamentul detinut de aceasta. Atat bunica ... (vezi toată discuția)
Mostenire sau acte translative de proprietate intre vii b_salcie b_salcie Buna ziua, Am inteles ca daca primesc un teren prin act de mostenire, la un eventual partaj, terenul nu va fi subiect de disputa pentru ca nu se va putea ... (vezi toată discuția)