avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INSCRIERE MASA CREDALA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INSCRIERE MASA CREDALA

Daca nu am fost inscris in masa credala de catre angajator in cate zile pot face demersurile pentru a fi inscris in masa credala de la incetarea preavizului.
Am luat legatura cu administratorul judiciar si mi-a spus ca nu trebuie sa fac nimic ca banii mi se vor vira automat in momentul in care fac ei rost de banii(mi s-a spus ca in maxim o luna voi primii banii).Inca nu mi-au dat nici o hartie prin care sa ateste ca sunt inscris.Cum sa fac, ce este de facut? Imi este teama ca peste o luna nu voi mai putea sa ma inscriu in masa credala.

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii restante Ramona_Jurj Ramona_Jurj Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: in august 2011 a incetat contractul individual de munca prin concediere colectiva - firma inchidea punctul de lucru. ... (vezi toată discuția)
Salariu in preaviz danutza2122 danutza2122 Firma este in faliment si am primit preaviz de 20 de zile. Mi s-a spus ca firma nu imi va plati acest preaviz , este legal? Daca e in faliment poate face orice? (vezi toată discuția)
Plata salariilor IONICA VADUVA IONICA VADUVA Buna ziua, as dori sa stiu cum trebuie procedat in cazul in care angajatorul a intrat in insolventa si salariile nu au fost platite.Mentionez faptul ca a fost ... (vezi toată discuția)