Buna ziua..daca acum o luna am castigat si recursul facut de cei de la finante la alba iulia ce mai urmmeaza? ce trebuie sa fac...astept sa vina decizia acasa?
a trecut o luna de cand s-a incheiat procesul si nu am primit nimic acasa.
buna ziua...in urma cu 1 an si 5 luni, iesiind din parcarea unui restaurant( eram la o nunta) nu am apucat sa merg 5 metri ca am fost oprit de o masina de politie in care se afla un singur agent de politie...mi-a pus fiola si in aerul expirat mi-a iesit 0,56...automat am fost dus la spital..probe de sange...mi-a iesit 1,2 si 1,1...am facut recalculare si rezultatul a fost 0,80 fix...in prima declaratie am spus ca am baut 50g wisky iar in a doua declaratie am spus 100...a trebuit sa duc cd-urile de la nunta ca sa vada daca apar cand beau..a trebuit sa duc martori...de cate ori am fost chemat la politie am mers...mi-am recunoscut greseala...mi s-a spus sa merg la detectorul de minciuni cu asta nu am fost de acord...ofiterul care s-a ocupat de caz dupa un an si 5 luni a trimis dosarul la procuratura...acum 2 zile am fost chemat de procuroare la parchet unde m-a pus sa mai dau o declaratie in care sa spun tot ce s-a intamplat...am aflat de la cineva ca procuroarea a hotarat sa imi faca dosar penal pt ca, crede ca am mintit....intrebarea mea este ce mi se poate intampla judecatorul poate sa imi dea mie dreptate?
sper ca m-am facut inteles si ma poate ajuta cineva cu un sfat...multumesc
buna...am castigat procesul pentru recuperarea taxei auto dar cei de la finante au facut recurs...imi poate spune cineva cam cat dureaza recursul si la recurs se reia cazul de la inceput?
multumesc
as vrea si eu un raspuns concret va rog...daca la recalcularea alcolemiei mi-a iesit 0.8 fix ce se intampla ..amenda si permisu suspendat 3 luni sau dosar penal si anularea permisului! multumesc frumos !
p.s am gasit asta pe net !
0.8: contraventie la limita infractiunii....este bine zis sau a vb fara el:)))