avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recurs taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recurs taxa auto

buna...am castigat procesul pentru recuperarea taxei auto dar cei de la finante au facut recurs...imi poate spune cineva cam cat dureaza recursul si la recurs se reia cazul de la inceput?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters277125 , utilizator 20:20, 4 Noiembrie 2013
in principiu in maxim doua termene se finalizeaza, este adevarat neexistand calea apelului este devolutiv, se analizeaza cauza sub toate aspectele, nefiind limitat la motivele de casare prevazute de 304 cpc
multumesc de raspuns...dar in principi cam cat dureaza un recurs? o luna..doua?
Depinde cât de încărcată este instanţa de recurs.
Buna ziua..daca acum o luna am castigat si recursul facut de cei de la finante la alba iulia ce mai urmmeaza? ce trebuie sa fac...astept sa vina decizia acasa?
a trecut o luna de cand s-a incheiat procesul si nu am primit nimic acasa.
Va trebui să cereți eliberarea unei minute de la Curtea de Apel Alba și legalizarea hotărârii Tribunalului. Pentru eliberarea minutei plătiți taxa judiciară de timbru de 1 leu, la legalizarea hotărârii Tribunalului 5 lei. Aceste taxe depuneți împreună cu cererea de eliberare a minutei, respectiv de legalizare a hotărârii.
Cu aceste două acte puteți merge la finanțe, să depuneți o cerere de restituire.
Aici găsiți și un model: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs anonim anonim va rog sa-mi spuneti ce se intimpla in cazul unui recurs?
Cum se desfasoara acest proces, daca mai ai voie sa depui probe?
(vezi toată discuția)
Legalizarea unei hotarari judecatoresti Roxanagabriela6 Roxanagabriela6 Am si eu o intrebare.Sunt in divort de aproape 2 ani cu un copil minor la mijloc astazi mi sa instiintat ca se va elibera hotararea civila.Cat dureaza se se ... (vezi toată discuția)
Solutie proces, pasi de urmat nemmy nemmy buna ziua.am dat in judecata unitatea in care lucrez pt niste drepturi salariale.in prima instanta am castigat la tribunalul dolj, iar unitatea a facut recurs ... (vezi toată discuția)