avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recalculare alcoolemie - sub limita infactiunii, sanse ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recalculare alcoolemie - sub limita infactiunii, sanse SUP

as vrea si eu un raspuns concret va rog...daca la recalcularea alcolemiei mi-a iesit 0.8 fix ce se intampla ..amenda si permisu suspendat 3 luni sau dosar penal si anularea permisului! multumesc frumos !
p.s am gasit asta pe net !
0.8: contraventie la limita infractiunii....este bine zis sau a vb fara el:)))
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2013
benten, utilizator
Cel mai recent răspuns: benten , utilizator 01:13, 17 Aprilie 2013
Daca a iesit fix asa se pare ca veti scapa de dosarul penal.
Se poate insa sa va trimita si in judecata daca procurorul asa considera.Depinde cat a iesit alcolemia prima oara.
Dupa parerea mea, veti primi o amenda si nu veti putea conduce 3 luni.
Trebuie mai multe detalii care le vom sti din procesul verbal cat si despre dvs.
[editat/ reclama personala]
In cel mai bun caz amenda administrativa, in cel mai rau caz procurorul va trimite in judecata si luati pedeapsa cu suspendare si interzicere de drepturi .
Sper ca nu a trecut de mult de cand s-a intamplat.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
1.2 si 1.1 mi-a iesit la sange...si domnu lascoschi daca am stat 7 luni fara permis se iau in considerare aceste luni, pt ca totusi sunt 7 luni ...
Din cate stiu eu nu se iau in seama cele 7 luni.
Oricum, este bine ca ati scapat cu bine.
Se putea sa fie mult mai rau...si sa aveti si cazier...
va multumesc mult pt raspunsuri ...o seara buna sa aveti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut 0.42 in aerul expirat dragosh_boy20 dragosh_boy20 Cat alcol imi iese in sange, daca in aerul expirat aveam o concentratie de 0.42. Si daca e de rau ce consecinte o sa suport? Mentionez ca nu am mai avut nici ... (vezi toată discuția)
Alcool germania cretzu194 cretzu194 Buna ziua , sambata seara un prieten a fost oprit in Germania de politia rutiera , problema e ca bause 5-6 beri de 7% alcool.Nu stie cat a avut in aerul ... (vezi toată discuția)
Am condus autoturismul fiind sub influenta bauturilor alcoolice adyadyady adyadyady am fost prins de catre poltie conducand sub influenta alcolului avand o alcolemie de 1,35 in sange am inteles ce se poate face recaluculare la probele de ... (vezi toată discuția)