am fost prins de catre poltie conducand sub influenta alcolului avand o alcolemie de 1,35 in sange am inteles ce se poate face recaluculare la probele de sange,in caz ca la recalcura ramane sub 0,80 in sange ramane de contraventie,permisu 3 luni suspendat si amenda.....nu ? ceea ce vreau sa va intreb este de cand incepe suspendarea,, de cand mia fost ridicat permisu sau incepe de cand imi vine recalculare????
Deocamdata permisul este suspendat pana la solutionarea cauzei penale .
Puteti solicita ,in scris , recalcularea alcoolemiei , la procurorul care supravegheaza urmarirea penala ( mai ales daca cele doua valori retinute la probele biologice sunt descrescatoare , a doua fata de prima ).
Problema este daca procurorul sau instanta va va admite o astfel de cerere , avand in vedere si valoarea despre care ati facut vorbire.
Nu as fi prea optimist
Ati inteles cumva eronat situatia. Dv. NU MAI AVETI DREPTUL DE A CONDUCE. Cititi dovada aia bine ca faceti si alte fapte penale. Permisul la astfel de fapte nu se suspenda se anuleaza, dovada se da fara drept de conducere. De la 1,35 nu puteti scade sub 0,80 nici daca va cumparati propriul institut de medicina legala.
stiu ca nu mai am drept sa conduc,de cand mi-a fost carnetu luat nici nu am mai condus. yo ce vreau sa stiu este de cand incepe suspendare in caz ca la recalculare ramane sub 0,80