avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Activitate adrad

Activitate adrad

Bună ziua,
Am și eu o nelămurire.
In cadrul Asociației de locatari de care apartin daca nu duc citirea apometrului sunt taxată pausal (25,44mc - 3 pers)
Din neglijenta, recunosc, am ajuns sa nu mai declar în ultimele 3 luni, respectiv, m-am trezit cu un consum de 75mc.
La următoarea citire mi s-a spus că nu se poate regulariza acest consum, deoarece nu are de unde să-l scadă, el fiind facturat ca apa consumata.
Totodată, neplata facturii la timp atrage după ea penalități. Mi se pare extrem de nedrept să ajung sa plătesc penalități la apa neconsumată. Consumul mediu al nostru este de 12 mc. Va imaginați după câte luni vom ajunge sa avem un cost real...in condițiile in care, după cum ați înțeles, sunt nevoita sa plătesc pt a nu ajunge la penalități.
Cei de la Asociație nu au nici un fel de înțelegere. Legal, exista vreo rezolvare? In lege este stipulat ceva in acest sens?!
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Nota scăzută la purtare la 7
Mulțumesc pt răspuns.
Și eu sper să învețe ceva din asta. La cei 12 ani, sper sa înțeleagă exact mesajul. Intr-adevar, mai târziu, o va ajuta mult o astfel de experiență (sper!!). Pt ea, credeti-ma, ar fi fost suficient și 2-ul încasat la mate, observația si umilirea făcută în fața clasei, fără pic de pedagogie :(
Datorita unei fotografii făcute la formulare cu teste (ce urma să fie dat după vacanța) la matematica, lăsate pe catedra (intr-o sacoșă) s-a propus sancționarea cu nota 7 la purtare, pe lângă 2-ul încasat la ora de mate.
Poza a fost făcută de fiica mea (care nu este un copil-problema și învață bine -9.42), fiind chemată de pe coridorul scolii, de colegele foarte agitate ce au umblat in pauza in sacoșa doamnei pt a le scoate.
Doar ea a fost sancționată, chiar daca s-a aflat ulterior că nu a fost ea cea care a avut inițiativa.
Nu are abateri comportamentale, nu are reclamații de nici un fel.
Nu contest scăderea notei, dar mi de pare exagerat la 7.
Nimeni din clasa nu a avut nota scăzută la purtare, dar bătăi, obrăznicii, comentarii la ore....din plin!
Aștept un răspuns obiectiv, având creierul in ceata!
Multumesc
Am primit de curand de la ANPC o amenda in baza acestei HG - pentru un produs, respectiv lumanare felie-tort. Mentionez ca arata ca o felie tort, dar este ambalata in folie, are eticheta de lumanare si pozitionarea la raft este la produsele similare (cadouri).
Am incercat sa iau leg. cu un avocat, care mi-a spus ca amenda este in temeiul legii si ar trebui pe viitor sa fiu atenta la ce produc (?!).
Va rog sa ma lamuriti si pe mine referitor la aceasta hotarare.
Daca e totul atat de ilegal, cum de se comercializeaza lumanare ou de paste, care mai este si prezentata la cofrag?
Multumesc.