avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Activitate lory1971

Activitate lory1971

Discuție Poprire ANAF
buna ziua , am o intrebare cum se procedeaza daca am o proprire pe societate de 5000 ron si pt a nu mai plati penalitati si dobanzi la banca se poate face un angajament de plata in rate lunare sa pot achita debitul?? multumesc
se poate adauga la o societate cu domeniu activitate infrumusetare cosmetica si alte coduri caen tip produse alimentare, electronice imbracaminte etc?? si care ar fi costul la ORC ? multumesc
Discuție vanzare teren
as dori s astiu daca o societate care a cumparat mai multe terenuri si se trezeste dupa 3 ani cu un teren vandut de primarie... e posibil ca persoana care sa ocupat de intabulare sa nu fi facut nimic , altfel nu imi explic.... dar chiar si asa exista un contract de vanzare cumparare- intrebarea mea este avea dreptul primimaria sa vanda acel teren??
am avut un leasing pt o masina , perioada 5 ani, in ultimul an primeam facturi de penalitati pt plata intarziata, arhivare documente , etc. nu am vrut sa platesc aceste penalitati intrucat erau deja trecute in facturile curente, .. m-am trezit inainte de 2 luni de a termina leasingul cu masina luata, fara aviz, si fara a trimite un proces verbal cu martori.. in masina erau si obiecte personale, documente firma etc.... masina a fost pusa in vanzare inainte de a fi expirat termenul lòeasingului deci exact in momentul cand au luat masina,,,, de fapt cred ca a fost un abuz sau furt.. masina a fost deja vanduta iar nici dupa 6 luni nu am primit nici o hartie in care sa rezulte ca masina a fost luata din motive ..... si sa imi predea obiectele personale. intrebarea mnea este e posibil sa platesc o masin a apropae 5 ani si sa ma trezesc fara ea , si nici macar instiintata... eu nici macar nu eram in tara.... ce se poate face??? chiar traim intr-o tara de hoti si profitori..... vorbim de lege dar cine respecta legea si dreptul omului??
se poate scima permisul de conducere in alt oras daca domiciuliul este diferit in actul de identitate?