buna ziua , am o intrebare cum se procedeaza daca am o proprire pe societate de 5000 ron si pt a nu mai plati penalitati si dobanzi la banca se poate face un angajament de plata in rate lunare sa pot achita debitul?? multumesc
se poate adauga la o societate cu domeniu activitate infrumusetare cosmetica si alte coduri caen tip produse alimentare, electronice imbracaminte etc?? si care ar fi costul la ORC ? multumesc
as dori s astiu daca o societate care a cumparat mai multe terenuri si se trezeste dupa 3 ani cu un teren vandut de primarie... e posibil ca persoana care sa ocupat de intabulare sa nu fi facut nimic , altfel nu imi explic.... dar chiar si asa exista un contract de vanzare cumparare- intrebarea mea este avea dreptul primimaria sa vanda acel teren??
am avut un leasing pt o masina , perioada 5 ani, in ultimul an primeam facturi de penalitati pt plata intarziata, arhivare documente , etc. nu am vrut sa platesc aceste penalitati intrucat erau deja trecute in facturile curente, .. m-am trezit inainte de 2 luni de a termina leasingul cu masina luata, fara aviz, si fara a trimite un proces verbal cu martori.. in masina erau si obiecte personale, documente firma etc.... masina a fost pusa in vanzare inainte de a fi expirat termenul lòeasingului deci exact in momentul cand au luat masina,,,, de fapt cred ca a fost un abuz sau furt.. masina a fost deja vanduta iar nici dupa 6 luni nu am primit nici o hartie in care sa rezulte ca masina a fost luata din motive ..... si sa imi predea obiectele personale. intrebarea mnea este e posibil sa platesc o masin a apropae 5 ani si sa ma trezesc fara ea , si nici macar instiintata... eu nici macar nu eram in tara.... ce se poate face??? chiar traim intr-o tara de hoti si profitori..... vorbim de lege dar cine respecta legea si dreptul omului??