avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen societati

se poate adauga la o societate cu domeniu activitate infrumusetare cosmetica si alte coduri caen tip produse alimentare, electronice imbracaminte etc?? si care ar fi costul la ORC ? multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:37, 21 Aprilie 2013
Puteti adauga orice coduri CAEN doriti (cu anumite limitari). Costurile ORC se ridica la aprox. 300 lei iar dosarul cuprinde urmatoarele documente:
-cerere, taxe
-hotarare AGA cu completarea obiectului de activitate al societatii
-actul constitutiv actualizat
-declaratie model 3; in cazul in care nu se doreste autorizarea activitatilor completate, se da o declaratie pe proprie raspundere in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen fanatik fanatik Buna ziua, Pentru adaugarea unui cod caen in certificatul constatator de ce acte am nevoie? Care este costul pentru acesata operatiune? Mentionez, se va ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen la statut ContSters63174 ContSters63174 Hristos a inviat ! Va rog sa-mi spuneti si mie daca o soc. doreste sa isi adauge in statutul societatii coduri pe care nu le are, am inteles ca se face o ... (vezi toată discuția)
Autorizare ob. de activ. AMF2010 AMF2010 Buna, daca am ca obiect de activ. trecut in statut, comercializarea de paine...si vreau sa iau o franciza pe produse de patiserie pt. comercializarea lor, ... (vezi toată discuția)