avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare teren
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare teren

as dori s astiu daca o societate care a cumparat mai multe terenuri si se trezeste dupa 3 ani cu un teren vandut de primarie... e posibil ca persoana care sa ocupat de intabulare sa nu fi facut nimic , altfel nu imi explic.... dar chiar si asa exista un contract de vanzare cumparare- intrebarea mea este avea dreptul primimaria sa vanda acel teren??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:27, 21 Aprilie 2013
Notarul care a autentificat contractul de vanzare cumparare avea obligatia si sa va trimita actul la cartea funciara, daca spuneti ca tranzactia este de acum cativa ani.
In mod normal terenul nu se putea vinde daca era intabulat in Cartea Funciara.
Daca posedati terenul este bine pentru ca inca nu l-ati pierdut.
Sa nu fie de o vanzare cu acte false.
Trebuie facute verificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil de doua ori LaurV LaurV Buna ziua, Este posibila vanzarea unui imobil de doua ori? Din cate am inteles eu, dupa 6 zile de la obtinerea primului extras de carte funciara, vanzatorul ... (vezi toată discuția)
Pot vinde teren neintabulat? nicolnic nicolnic Am doua terenuri in Bucuresti, pentru care nu am reusit inca sa fac toate actele necesare. Pentru unul am doar testamentul prin care l-am mostenit, iar pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare teren extravilan vasile2020 vasile2020 Printre altele in mostenirea de la bunici am si un titlu de proprietate cu citeva hectare de teren extravilan si as dori sa vind aproape un hectar ,cum pot ... (vezi toată discuția)