buna ziua .am si eu o intrebare si anume. vreau sa deschid un cont in banca pe numele copilului meu care este minor , asi dori sa depun bani in acest cont pentru ca sa poata sa se foloseasca de acesti bani cand va inplini 18 ani, , problema este urmatoarea , eu tatal copilului daca am fost dat la executor pt un credit ne achitat , executorul poate sa puna propire pe contul copilului, va multumesc
desi am 32 de ani nu am avut nici o abatere,nu am luat nici macar o amenda vreo data,numai ca am facut aceasta prostie ne stind la inceput in ce ma bag,problema este ca am 2 copii mici de crescut si asi dori ,sa stiu la ce ma pot astepta,
ultima plata am facuto in august 2012 insa o banca ma suna si acum sa platesc iar cea de a doua ma dat la executor, tin sa specific ca nu am prezentat buletin fals
pai la o banca am 15000 ron din care am platit un an, iar la cealalta am 10000 ron din care am platit tot un an
buna ziua.asi dori si eu un sfat la intrebarea mea. in anul 2011, la indrumarea unei persoane,profitand de faptul ca stia ca am nevoie de bani mia propus sa fac doua credite bancare, eu ne find angajat, stiam ca nu am cum sa fac credite la banca.la care a zis ca se ocupa el de tot,urman da eu sa ma prezint la banca cu actele procurate de acesta,asea am si facut,mam prezentat la banca insotit de acest individ am depus actele si am optinut,cele doua credite.am platit ratele la zi timp de un an dupa care nu am mai facut fata si nu am mai putut plati,cand o s afle cum am optinut cele dou credite, la ce ma pot astepta ca nu mai pot sa traiesc cu idea aceasta,de multe ori am tendinta sa merg la banca sau la politie sa declar toate acestea .am uitat sa specific ca 30 la suta din cele doua credite au revenit persoanei care mia procurat actele,cu stima astept parerea dumneavoastra
de avut casa nu am , locuiesc cu bunica , si daca asi avea cu siguranta nu asi vindeo , pt ca copii mei sa stea in drum dupa acea , nu vreau sa sufere sotia si copii pt o greseala care am facuto eu, daca cineva trebuie sa plateasca pt acesta greseala acela sunt eu , inpreuna cu bine facatorii, ori cum acel individ care ma ajutat sia vandut dejea casa pt ca are si el credite , dar ratele tot nu lea platit.. iar in legatura cu meseria care a fost trecuta in adeverinta nu are nici o legatura cu meseria mea de baza , eu lucrez in constructii , iar ei au trecut mecanic auto .
nu sotia nu este inplicata nu are nici cea mai mica legatura , iar in legatura cu actele da doar cu actele respective am optinut creditul , adica fise fiscala , adeverinta de salariat, si copie dupa contractul de munca ,
asi vrea sa lamuresc putin treburile. in legatura cu firma, de la care sa eliberat adeverinta, am verificato pe internet si exista este inregistrata la registru comertului , iar persoana care a semnat actele , este actionar majoritar la firma , daca exista martori care stiu ca aceste persoane se ocupa cu asea ceva va asigur ca da exista, pt ca stiu mai multe persoane , care au apelat la acest individ sa i-i ajute sa optina credite, . iar pt cei care ma acuza ca stiam de la bun inceput in ce ma bag i-i anunt , ca daca asi fi stiut nu ma bagam nici daca muream de foame pt ca eu am 31 de ani si cum am spus nu am avut nici cea mai mica problema vreo data cu legea , nu am platit nici macar vreo amenda in viata mea, numai ca acel individ mi-a promis de la bun inceput, ca totul va fii legal ca i-mi va plati cartea de munca din urma, si o sa figurez ca angajeat la firma mai ales ca pt optinerea creditelor persoana respectiva mi-a prezentat la banca urmatoarele acte , fise fiscala pe anul 2010 ,contract de munca individual ,conform cu originalul stampilat si semnat de firma si itm bucuresti, adeverinta de salariat, si ultima factura telefonica de la sediul firmei , plus ca banca cand a analizat dosarul a sunat la firma , si sa facut confirmarea ca sunt angajeatul firmei,cu toate aceste acte nu am avut de unde sa stiu ca voi face un fals, daca asi fii un infractor nu masi mai duce sa muncesc cu ziua la sapa , si masi duce la furat , dar nu am facut si nu voi face nici o data asea ceva ,plus ca la mine in comuna nu ma aratat nici odata cineva cu degetu ca asi fi facut rau la careva , numai ca am fost dus in eroare de acest individ , si daca va trebui sa platesc cu inchisoare pt aceasta fapta voi plati . singura problema este ca nu mai pot sa traiesc in minte cu aceasta fapta ce a ce ma face sa merg la cele doua banci sa spun tot adevarul , si dupa acea organele competente sa isi faca datoria , va multumesc la toti cei care a-ti postat , toate raspunsurile sunt bine venite , mai ales asi vrea un raspuns de la un avocat.
persoanele care sau ocupat de acte ori cum nu le intereseaza , si sunt bn mersi la casa lor ,iar de muncit asi munci daca asi avea unde sa muncesc constant pt ca nu fug de munca , tin sa specific ca la o banca am reusit sa optin o micsorare de rata , fara nici un act de la firma iar la cealalta am primit o propunere sa merg la banca sa imi faca o micsorare de rata prin marirea perioadei de rambursare. ori ce parere este bn venita