avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Deschidere cont pt un minor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Deschidere cont pt un minor

buna ziua .am si eu o intrebare si anume. vreau sa deschid un cont in banca pe numele copilului meu care este minor , asi dori sa depun bani in acest cont pentru ca sa poata sa se foloseasca de acesti bani cand va inplini 18 ani, , problema este urmatoarea , eu tatal copilului daca am fost dat la executor pt un credit ne achitat , executorul poate sa puna propire pe contul copilului, va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:20, 3 Martie 2014
Buna ziua,

un cont al copilului nu poate fi executat pentru datoriile dvs.

Zi buna,
Costi Boncu
va multumesc
Daca afla de el, eu cred ca ar putea pt ca in acel cont sunt banii dvs, nu ai copilului. Puneti pe altcineva sa faca depunerile.
De ce nu studiati si alte optiuni ? Sunt fel de fel de polite, nu le fac reclama, dar... Societatile de asigurari au produse (asa se numesc :) ) pt. toate gusturile si nevoile. Daca doriti cateva amanunte folositi mesageria privata.
Buna ziua,

banii din contul copilului nu mai sunt ai celui care ii depune ci ai titularului de cont. Cum ar putea sa se execute contul unui titular, afirmand ca banii din acel cont sunt ai altei persoane?

Costi Boncu

Alte discuții în legătură

Inscriere somatie in cartea funciara arun.badiu arun.badiu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Sunt girant la un credit la un C.A.R din localitate, titularul creditului nu a mai platit cateva luni, a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita de 4 luni mariana2506 mariana2506 buna ziua. am un copil de 5 ani si sunt divortata de sot din iulie 2012. el a fost obligat prin hotarare notariala la plata unei pensii de min 400 lei, bani ... (vezi toată discuția)
Contul bancar al copilului minor in caz de partaj/divort EllaCris EllaCris Daca fata mea minora (10 ani) are un cont bancar deschis pe numele ei, eu fiind titular de cont (eu i-am deschis contul pe numele ei si pana la majorat eu il ... (vezi toată discuția)