avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate fonodie

Activitate fonodie

Răspuns la discuția Program de duminica
Multumesc pentru raspunsul prompt si la obiect.
Programul meu ar fi: duminica de la 12,00 pana la ora 16,00 la lucru, vinerea, sambata libera, de luni pana joi intre orele 10-19,30 la lucru. Daca nu accept sa lucrez 9 ore si jumatate intre L-J o sa am o norma intreaga?
Multumesc! Va rog sa-mi spuneti, cele 4 ore lucrate duminica cum se considera: 4 ore din ziua de vinerea sau o zi libera? Daca lucrez 8 ore pe zi de luni pana joi atunci o sa am o norma intreaga?
norma intreaga, 8 ore pe zi.
Daca lucrez duminica 4 ore si sunt libera vinerea, poate sa ma oblige angajatorul sa lucrez in restul saptamanii 9 ore jumatate (intre orele 10,00-19,30 / cu pauza de masa)?
Răspuns la discuția Accident pe trecerea de pieton
Multumesc pentru raspunsul prompt.
Răspuns la discuția Accident pe trecerea de pieton
"imediat" - in termen de 24 de ore?
In cazul in care lovesti un pieton care traverseaza 1. neregulamentar sau 2. regulamentar, iar pietonul pleaca, care este procedura corecta ?
Nu misti masina, si suni la 112 sau te duci la politie sa dai declaratie ?
Multumesc! Paste Fericit !

O firma renumita a organizat o promotie. Pe pagina lor, sectia "Acasa" asa scrie cu litere mari "Cumpara orice produs...(numele firmei) si poti castiga...." . La a doua sectie, "Cum participi" apare: "....cumpără orice produs ...." , in Regulament "SECTIUNEA 2. PRODUSE PARTICIPANTE Produsele participante la promotie sunt toate ...." produsele firmei de o anumite categorie, dar fara a preciza numele produselor. A treia sectie "Inscrieri" si la a 4-a sectie, "Produse participante" - aici sunt scrise exact numele produselor care participa la campania din categoria respectiva. Intrebarea mea: Daca numai anumite produse participa la campanie, nu trebuia sa fie scris exact in Regulament, la "SECTIUNEA 2. PRODUSE PARTICIPANTE" ?