Programul meu ar fi: duminica de la 12,00 pana la ora 16,00 la lucru, vinerea, sambata libera, de luni pana joi intre orele 10-19,30 la lucru. Daca nu accept sa lucrez 9 ore si jumatate intre L-J o sa am o norma intreaga?
Multumesc! Va rog sa-mi spuneti, cele 4 ore lucrate duminica cum se considera: 4 ore din ziua de vinerea sau o zi libera? Daca lucrez 8 ore pe zi de luni pana joi atunci o sa am o norma intreaga?
Daca lucrez duminica 4 ore si sunt libera vinerea, poate sa ma oblige angajatorul sa lucrez in restul saptamanii 9 ore jumatate (intre orele 10,00-19,30 / cu pauza de masa)?
In cazul in care lovesti un pieton care traverseaza 1. neregulamentar sau 2. regulamentar, iar pietonul pleaca, care este procedura corecta ?
Nu misti masina, si suni la 112 sau te duci la politie sa dai declaratie ?
O firma renumita a organizat o promotie. Pe pagina lor, sectia "Acasa" asa scrie cu litere mari "Cumpara orice produs...(numele firmei) si poti castiga...." . La a doua sectie, "Cum participi" apare: "....cumpără orice produs ...." , in Regulament "SECTIUNEA 2. PRODUSE PARTICIPANTE Produsele participante la promotie sunt toate ...." produsele firmei de o anumite categorie, dar fara a preciza numele produselor. A treia sectie "Inscrieri" si la a 4-a sectie, "Produse participante" - aici sunt scrise exact numele produselor care participa la campania din categoria respectiva. Intrebarea mea: Daca numai anumite produse participa la campanie, nu trebuia sa fie scris exact in Regulament, la "SECTIUNEA 2. PRODUSE PARTICIPANTE" ?