avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de duminica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de duminica

Daca lucrez duminica 4 ore si sunt libera vinerea, poate sa ma oblige angajatorul sa lucrez in restul saptamanii 9 ore jumatate (intre orele 10,00-19,30 / cu pauza de masa)?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:39, 9 Aprilie 2014
Care este programul de munca mentionat in contractul dvs de munca?
norma intreaga, 8 ore pe zi.
Nu va poate obliga sa aveti o alta durata a timpului de munca, in afara de cea mentionata in c.i.m.
Multumesc! Va rog sa-mi spuneti, cele 4 ore lucrate duminica cum se considera: 4 ore din ziua de vinerea sau o zi libera? Daca lucrez 8 ore pe zi de luni pana joi atunci o sa am o norma intreaga?
Precizati-ne exact cum aveti repartizarea timpului de munca, intrucat daca lucrati duminica, atunci va trebui sa aveti liber in alta zi din saptamana, in afara de sambata.

Alte discuții în legătură

Program de 10ore/zi knukels10 knukels10 Care sunt conditiile pentru aplicarea unui program de lucru format din 4 zile consecutive de lucru a cate 10 ore urmate de 2 zile libere? Mentionez ca ma ... (vezi toată discuția)
Legalitate program 12/24 - 12/48 Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, am nevoie de ajutor... in exprimare #-o Cum explic cuiva de ce nu e legal 12/24... si atat si ca trebuie sa fie 12/24, 12/48, va rog? (vezi toată discuția)
Act aditional la cim pentru timp partial bubuxyz bubuxyz Buna ziua, Am contract de munca cu timp partial 4 ore/zi 20 ore/saptamana. Pentru a aduce modificari la CIM pentru a reflecta timpul de lucru 1 zi cu 1 zi ... (vezi toată discuția)