avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate th3dj

Activitate th3dj

Buna ziua,
as dori sa va cer ajutorul/opinia in legatura cu o pana de curent de 3 zile care s-a produs exact de revelion.
Primaria ne-a atras atentia sa completam acest formular de pretentii:

1 Nume / Prenume
2 Domiciliu
3 Nr. de telefon
4 Daune morale - Observaţii – criterii de calcul a daunelor morale, cum ar fi numarul
membrilor de familie, copii, vârstnici, bolnavi, cum aţi fost afectat în perioada
revelionului
5 Daune materiale constând în pagubele cauzate de pana de curent cum ar fi
- aparate electrice, electrocasnice, centrale defectate :
7 Data / Semnătura

La punctul 4 si 5 as avea cateva intrebari in legatura cu ce se merita/pot mentiona.
La 4:
Statul in frig urmata de raceala, sarbatoare stricata, rusinea fata de rudele in vizita...?
La 5:
Medicamentele, cazanul scoate un sunet puternic si urat dar este inca functional, mancaruri stricate?

Multumesc anticipat.

As dori sa cumpar uscatorul de rufe din scara unui bloc si sa-l transform in garsoniera.
Cum procedez? Care sunt pasii care trebuie urmati?
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Am calcat un caine cu masina
Eu nu voi spune povestea doar ca cei cu medaliile de consultanti ai lunii, care impartesc lectii inutile sa "moara" de ciuda.
Multumesc pentru gicu13 si raduhanta.
Intr-o seara am trecut printr-un sat si din pacate am calcat un caine care a sarit in fata masinii grabindu-se sa ajunga acasa.
Cainele s-a ridicat si s-a dus singur pana in curtea casei unde dupa aproximativ doua minute a decedat.
In timpul acesta copii ei de aproximativ 8 si 14 ani, plangeau si urlau ca i-am omorat cainele.
A sosit 'gazda casei' apoi si Politia.
Problema e ca domnul nu a vrut sa recunoasca ca ii apartine cainele desi, a zis ca ei ii dau de mancare si copii plangeau si urlau ca este cainele lor. Nu a lasat nici ca Politia sa vorbeasca cu copiii sau cu mama lor, desi ea era acasa pe timpul accidentului.
Sa nu ma intelegeti gresit, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat dar responsabilitatea lui a fost ca sa-si tina cainele inchis. Asa ca e responsabilitatea lui sa-mi repare masina.
Este numai vina lui ca a trebuit sa trec si eu si familia lui peste o trauma de genul acesta.
Multumesc anticipat.

Deci? Ce as putea face?
Nu se putea depune o cerere de a intra in posesia inregistrarilor, asta era scopul initial...
Stimate Doamne/Domni Avocati,
Intr-o dimineata am fost transportat cu ambulanta la Urgente unde, aflandu-ma intr-o stare de soc a iesit un pic de scandal. Angajatii spitalului au incercat sa ma calmeze dar domnul de la firma de paza si protectie a facut-o intr-un mod agresiv provocandu-ma sa-mi scot telefonul anuntand organele de politie el mi-a confiscat aceasta, fara a mai returna...
Domnul de la firma de protectie a profitat de situatia si starea in care ma aflam .
As mentiona ca la locul incidentului sunt camere de luat vederi.

Am fost de mai multe ori la Politie unde nu imi accepta declaratia! Motivul fiind ca nu ii stiu numele si in declaratie nu il pot numi "angajatul firmei X" nici necunoscut.

( X este firma de paza si protectie a carui nume este cunoscut de mine dar as dori sa ramana necunoscut in fata dumneavoastra. )

Am fot de mai multe ori si la firma respectiva unde m-a trimis Politia sa aflu numele angajatului unde, m-i s-a spus daca ma mai intorc inca odata atunci n-o sa mai ies intreg din cladire...

Am fost si la spitalul unde s-a intamplat incidentul si am depus o cerere sa salveze inregistrarile din data respectiva.

Ce as putea face?
Multumesc anticipat.