avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Celular furat in Urgenta de un angajat al firmei de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Celular furat in Urgenta de un angajat al firmei de paza

Stimate Doamne/Domni Avocati,
Intr-o dimineata am fost transportat cu ambulanta la Urgente unde, aflandu-ma intr-o stare de soc a iesit un pic de scandal. Angajatii spitalului au incercat sa ma calmeze dar domnul de la firma de paza si protectie a facut-o intr-un mod agresiv provocandu-ma sa-mi scot telefonul anuntand organele de politie el mi-a confiscat aceasta, fara a mai returna...
Domnul de la firma de protectie a profitat de situatia si starea in care ma aflam .
As mentiona ca la locul incidentului sunt camere de luat vederi.

Am fost de mai multe ori la Politie unde nu imi accepta declaratia! Motivul fiind ca nu ii stiu numele si in declaratie nu il pot numi "angajatul firmei X" nici necunoscut.

( X este firma de paza si protectie a carui nume este cunoscut de mine dar as dori sa ramana necunoscut in fata dumneavoastra. )

Am fot de mai multe ori si la firma respectiva unde m-a trimis Politia sa aflu numele angajatului unde, m-i s-a spus daca ma mai intorc inca odata atunci n-o sa mai ies intreg din cladire...

Am fost si la spitalul unde s-a intamplat incidentul si am depus o cerere sa salveze inregistrarile din data respectiva.

Ce as putea face?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: liliana11 , utilizator 04:06, 30 Aprilie 2013
Nu cred ca trebuia sa depuneti o cerere prin care sa cereti salvarea inregistrarilor ci o cerere prin care sa intrati in posesia inregistrarilor.
Nu se putea depune o cerere de a intra in posesia inregistrarilor, asta era scopul initial...
Deci? Ce as putea face?
Incercati sa puneti mana pe acea inregistrare si sa mergeti la politie cu ea.
Politia trebuie sa se ocupe de aceste probleme si nu dvs.
Nu puteti obtine inregistrarea.
Faceti plangere la politie si se vor ocupa ei de ancheta penala.

Alte discuții în legătură

Plangere penala catre organele de politie pentru incidente cu autori necunoscuti bonis bonis Buna ziua , Lucrez intr-o unitate si raspund de serviciile prestate de firma de paza contractuala pentru aceasta unitate . In fiecare luna au loc in medie ... (vezi toată discuția)
Furt bicicleta, politia incapabila elizatutuianu elizatutuianu Buna ziua, Acum o luna si jumatate mi s-a furat bicicleta de la rastelul unui mall, supravegheat video. Am depus la politie o sesizare de furt in care am ... (vezi toată discuția)
Ordin de protecție cornycorny cornycorny Buna ziua, sunt in divorț cu soția , aceasta se manifesta violent atat fata de mine cât și față de copii de mai mult timp având mai multe conflicte cu ... (vezi toată discuția)