Stimate Doamne/Domni Avocati,
Intr-o dimineata am fost transportat cu ambulanta la Urgente unde, aflandu-ma intr-o stare de soc a iesit un pic de scandal. Angajatii spitalului au incercat sa ma calmeze dar domnul de la firma de paza si protectie a facut-o intr-un mod agresiv provocandu-ma sa-mi scot telefonul anuntand organele de politie el mi-a confiscat aceasta, fara a mai returna...
Domnul de la firma de protectie a profitat de situatia si starea in care ma aflam .
As mentiona ca la locul incidentului sunt camere de luat vederi.
Am fost de mai multe ori la Politie unde nu imi accepta declaratia! Motivul fiind ca nu ii stiu numele si in declaratie nu il pot numi "angajatul firmei X" nici necunoscut.
( X este firma de paza si protectie a carui nume este cunoscut de mine dar as dori sa ramana necunoscut in fata dumneavoastra. )
Am fot de mai multe ori si la firma respectiva unde m-a trimis Politia sa aflu numele angajatului unde, m-i s-a spus daca ma mai intorc inca odata atunci n-o sa mai ies intreg din cladire...
Am fost si la spitalul unde s-a intamplat incidentul si am depus o cerere sa salveze inregistrarile din data respectiva.
Politia trebuie sa se ocupe de aceste probleme si nu dvs.
Nu puteti obtine inregistrarea.
Faceti plangere la politie si se vor ocupa ei de ancheta penala.