Stimate Doamne/Domni Avocati,
Intr-o dimineata am fost transportat cu ambulanta la Urgente unde, aflandu-ma intr-o stare de soc a iesit un pic de scandal. Angajatii spitalului au incercat sa ma calmeze dar domnul de la firma de paza si protectie a facut-o intr-un mod agresiv provocandu-ma sa-mi scot telefonul anuntand organele de politie el mi-a confiscat aceasta, fara a mai returna...
Domnul de la firma de protectie a profitat de situatia si starea in care ma aflam .
As mentiona ca la locul incidentului sunt camere de luat vederi.
Am fost de mai multe ori la Politie unde nu imi accepta declaratia! Motivul fiind ca nu ii stiu numele si in declaratie nu il pot numi "angajatul firmei X" nici necunoscut.
( X este firma de paza si protectie a carui nume este cunoscut de mine dar as dori sa ramana necunoscut in fata dumneavoastra. )
Am fot de mai multe ori si la firma respectiva unde m-a trimis Politia sa aflu numele angajatului unde, m-i s-a spus daca ma mai intorc inca odata atunci n-o sa mai ies intreg din cladire...
Am fost si la spitalul unde s-a intamplat incidentul si am depus o cerere sa salveze inregistrarile din data respectiva.
Ideal ar fi sa va intelegeti amiabil cu "hotul" cu ajutorul politiei.... daca vi se returneaza mobilul in 1 ora sa nu mai depuneti nimic.
Orice solicitare a dvs trebuie onorata, cu alte cuvinte nesalvarea imaginilor inseamna ca.... au incalcat dreptul la petitioare.....Mai faceti o petitie sa intrati in posesia imaginilor
Daca aveti bani de avocat... inseamna ca ii dati de lucru. De aia e aparator sa apere.
in mod normal ar trebui sa se ocupe politia.
Din punctul meu de vedere puteti sa reclamati "toata" sectia de politie ca au refuzat sa va inregistreze petitia si sa va consilieze corect....dar mai dati-le o sansa.
mai incercati o data: Rugat-i frumos de 10 ori sa va dea mobilul inapoi !
sau scrieti-le direct pe email
Puteti sa trimiteti si la IGPR, daca nu gasiti mailul sectiei dvs. sau nu vor politistii sa vi-l dea pe telefon pentru ca nu se prezinta cum ii cheama.
(Parerea mea e ca politia va intarzia ancheta peste 30 de zile cand inregistrarile se vor sterge singure din sistem.) Mergeti cu incredere, nu bagati in seama ce am scris in paranteza.