Buna ziua, m-ar interesa si pe mine un raspuns pentru aceasta situatie. Sunt administrator si asociat unic, am un contract in derulare cu plata lunara, dar nu sunt angajat la propria firma si nici nu am indemnizatie lunara pentru statutul de asociat unic sau administator. Nu voi mai retrage dividende pentru perioada in care voi incasa indemnizatie pentru CCC. Multumesc.
A fost suspendat din ambele motive. Veneam de unde vine masina alba, politistul era exact pe mijlocul drumului cu spatele si am intors prin spatele lui, moment in care el s-a intors. Ce semnale sa respect daca era deja in spatele meu?
Mi-a fost suspendat permisul deoarece am intors pe linie dubla continua si nu am oprit la semnalul agentului.
Era un agent de politie de sectie, nu rutiera, drumul pe care am intors era cu cate o banda pe sens, cu parcare pe ambele laturi ale drumului.
Pot motiva ca am intors deoarece am vrut sa intru in parcare pe celalalt sens?
Semnalul politistului nu l-am observat, deoarece dupa ce am intors se alfla deja cu spatele. Am fost oprit de catre alti politisti, dupa aprox. 10 min.