Nu vrea sa vanda terenul si daca ar fi sa il vanda ar pune un pret foarte mare ca sa nu se poata cumpara , ca el sa ramana incontinuare cu cladirea , si inca ceva nu inteleg o chestie de ce inca se foloseste de hotel propietarul atata timp cat executorul a pus la vanzare hotelul .. ceva nu imi miroase bine acolo ..
Salut , vreau sa cumpar un hotel de la executor , problema este terenul de sub hotel , este pe persoana fizica , cladirea pe societate , eu daca cumpar cladirea ce sanse am sa functionez fara probleme , am inteles ca asta care a facut cladirea mai intai a cumparat terenul pe persoana fizica, dupa care a facut un credit prin polonia si a ridicat hotelul , acum hotelul este la executor fara teren , astept pareri ce se poate face in privinta asta , eu daca cumpar , ala cu terenul de exemplu imi pune niste remorci in fata hotelului ca este terenul lui, nu cunosc ce lege sa se aplice in cazul asta , tinand cont cand sa facut hotelul a fost o autorizatie de construire ca alt fel daca nu era hotelul era in aer nu pe pamant .. Ce parere aveti pierd bani daca cumpar ? Pot sa ma folosesc de hotel ?
Buna ziua, am o cladire p+1 spatiu comercial intr o statie de microbuz,parcarea microbuzului incepe de la sfarsitul cladiri mele.. intra un autocar in acea parcare si mai ramane loc de o masina.. azi am primit amenda ca am parcat acolo cineva mi-a facut poza la masina in statie specific era in spatele autocarului pe trotuar.. intial eu am parcat acolo sa cobor jos sa las ceva in cladire si sa plec o duduie era in spatele autocarului practic nu prea era in statie, i-am zis sa se dea un pic la o parte sa pot parca si eu sa las ceva.. femeia a inceput sa faca galagie mai avea putin si musca asfaltul ca ea este in statie si ca nu se da, pe moment m-am enervat foarte tare.. si am injurato, in fine , am intrat in cladire am lasat ce era de lasat, si intre timp ea mi-a facut poza la masina, si a puso pe un site de socializare.. de acolo sa preluat stirea in ziar.. si asa m-am trezit cu politia la usa ca sa platesc amenda pt parcarea care am facuto, ce pot face sa am un loc de parcare acolo.. am sanse sa deschid un proces pt mutarea statiei mai jos cu 10 15 metri ? Faza este ca este doar un p+1 nu am teren deloc doar cladirea aflata in statia de microbuz. Ce sanse am sa am loc de parcare acolo? Si inca ceva cand ploua sau e foarte cald, toti calatori vin si se pun fix in usa mea de la intrare sub acoperis cand ploua sau e foarte cald sta cu fundul pe scari.. ce as putea face, nu mi se pare corect ceea ce se intampla. Multumesc.
Amnistia si gratierea, ascunse sub pres pana la toamna
Biroul Permanent al Camerei Deputaților a decis ca proiectul de lege privind amnistia și grațierea să nu intre în dezbaterea plenului în această sesiune parlamentară, proiectul urmând să fie dezbătut în colegii inclusiv pe perioada vacanței de vară.