Bună ziua. Apelez la ajutorul d-voastră in aceasta lume încâlcita a justiției. Pe scurt, am acționat în judecata în urma cu doi ani ministerul mediului, pentru a-mi recupera timbrul de mediu achitat la înmatricularea mașinii personale. Am câștigat procesul, administrația fiscala a făcut recurs dar am câștigat și recursul. Am depus documentele la administrația fiscala în luna August 2017(cerere de restituire, hotărâre judecătorească inclusiv recurs). Efectiv, administrația fiscala și ministerul mediului, refuza sa respecte și sa ducă la îndeplinire hotărârea judecătorească. Nu mai știu ce sa fac. Va rog sa ma sfătuiți ce as mai putea sa fac. Va mulțumesc.
imi cer scuze de intarziere.Dosarul l-am depus in Tg-Jiu.Am citit astazi in presa cum ca,in Hunedoara,dosarele care au fost primite pana in ora 10 am au fost acceptate.Oare m-ai pot face ceva?Cum in alt judet le-au primit si la noi nu?Nu este aceeasi lege peste tot?
pana la urma,de cand intra in vigoare ordonanta care abroga art.8,litera F?Peste tot in tara s-au anulat dosarele pentru inmatriculare,chiar daca art.6 din OUG 16/2013 spune ca:
Art. VI. -
Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 927 din 23 decembrie 2003, cu modificările şi completările ulterioare, Ordonanţa Guvernului nr. 64/2001 privind repartizarea profitului la societăţile naţionale, companiile naţionale şi societăţile comerciale cu capital integral sau majoritar de stat, precum şi la regiile autonome, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 536 din 1 septembrie 2001, aprobată cu modificări prin Legea nr. 769/2001, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cu cele aduse prin prezenta ordonanţă, se republică în Monitorul Oficial al României, Partea I, după aprobarea prin lege a prezentei ordonanţe, dându-se textelor o nouă numerotare.
Buna ziua! Am cumparat de la un cetatean roman o masina inmatriculata in bulgaria.Contractul de vanzare cumparare l-am facut la un birou notarial din Romania.Cetateanul roman detine o imputernicire din partea cetateanului bulgar,care ii da dreptul sa vanda masina.Aceasta imputernicire este,intocmita de un notar din Bulgaria, tradusa si legalizata la un notar din Romania.Prin urmare contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit iar eu am obtinut drepturi depline asupra masinii.Problema a aparut la politia rutiera care refuza sa-mi elibereze numere rosii in vederea inmatricularii auto pe motiv ca actele nu sunt valabile.Cu respect va rog sa-mi spuneti,un angajat al politiei poate submina autoritatea unui notar autorizat si sa declare ca un act incheiat de catre acest notar este ca si un fals?Ce as putea face eu si unde trebuie sa ma adresez pentru a putea sa ma bucur de dreptul de proprietate asupra autoturismului,conform contractului vanzare-cumparare? Va multumesc!