Am sentinta prin care se dispune inmatriculare autoturism fara plata taxei de poluare.
Va rog sa-mi comunicati daca, dupa inmatriculare, intentionez sa vand autoturismul cumparatorul este obligat la plata taxei de timbru?
Va multumesc.
Buna ziua,
Va rog sa-mi dati o consultanta in urmatorul caz:
Intr-o statiune din Elvetia m-am intalnit cu niste tineri care m-au rugat sa merg cu ei la un magazin pt. ca vor sa inchirieze niste articole sportive si sa traduc ceea ce vor, ei necunoscand limba.
La magazin au prezentat buletinele si au primit obiectele solicitate, pe care nu le-au mai returnat.
Ulterior s-a constatat ca actele erau false.Mentionez ca eu nu aveam cunostita despre acest lucru si nici nu-i cunosc, intalnindu-ne ocazional in statiune.
Vanzatoarea m-a recunoscut pe mine care a declarat ca am fost in magazin si am tradus pt. acele persoane.
Fiind cercetata ca invinuit pt. insalaciune, nu pot da nici o relatie despre acele persoane deoarece nu stiu numele lor si nici localitatea de unde sunt.
Va multumesc pt. eventualele raspunsuri.
Se mai poate aplica art.74^1 , daca fapta a fost savarsita inainte de a fi declarat neconstitutional, urmarirea penala incepand in aprilie 2013? Mentionez ca nu s-a achitat prejudiciul despre care am luat cunostinta abia in 2013, cand mi s-a adus la cunostinta ca sunt cercetat in calitate de invinuit pt. insalaciune.
Va multumesc pt. eventualele raspunsuri
Un invinuit pt. insalaciune este obligat sa predea arma neletala, detinuta in conditii
legale? Va rog sa-mi comunicati cum se procedeaza in acest caz.
Va multumesc.