Buna ziua,
Va rog sa-mi dati o consultanta in urmatorul caz:
Intr-o statiune din Elvetia m-am intalnit cu niste tineri care m-au rugat sa merg cu ei la un magazin pt. ca vor sa inchirieze niste articole sportive si sa traduc ceea ce vor, ei necunoscand limba.
La magazin au prezentat buletinele si au primit obiectele solicitate, pe care nu le-au mai returnat.
Ulterior s-a constatat ca actele erau false.Mentionez ca eu nu aveam cunostita despre acest lucru si nici nu-i cunosc, intalnindu-ne ocazional in statiune.
Vanzatoarea m-a recunoscut pe mine care a declarat ca am fost in magazin si am tradus pt. acele persoane.
Fiind cercetata ca invinuit pt. insalaciune, nu pot da nici o relatie despre acele persoane deoarece nu stiu numele lor si nici localitatea de unde sunt.
Va multumesc pt. eventualele raspunsuri.
Buna ziua,
Va trebui ca acel vanzator, singurul dumneavoastra martor, sa va sustina nevinovatia, in masura in care si el stie acest lucru.
Va trebui sa faceti o descriere cat mai amanuntita a tinerilor respectivi.
Multa bafta.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Citatie invinuit
ioan86
In luna aprilie am primit o citatie intr-o cauza de insalaciune savarsita in 2011.Nu am putut sa ma prezint la Politie fiind plecat din tara din luna ... (vezi toată discuția)