avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto fara plata taxei de pouare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto fara plata taxei de pouare

Am sentinta prin care se dispune inmatriculare autoturism fara plata taxei de poluare.
Va rog sa-mi comunicati daca, dupa inmatriculare, intentionez sa vand autoturismul cumparatorul este obligat la plata taxei de timbru?
Va multumesc.
Raspunsul la intrebarea dumneavoastra este DA din pacate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru mediu ecowaterproiect ecowaterproiect Am o nelamurire Daca sunt in proces si momentan am inscris masina cu numere negre si certificat pe care scrie ca este inmatriculata masina provizoriu pana la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara plata taxei de poluare - sentinta redactata gresit roscatu_red roscatu_red Buna ziua! As dori un raspuns avizat la problema mea. Am castigat in decembrie 2011 procesul de inmatriculare a unui autoturism fara plata taxei de poluare ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare clauditza2208 clauditza2208 Buna seara am si eu o problema legata de taxa de poluare .Mentionez ca sunt persoana juridica si detin o masina Dacia Logan achizionata in leasing de la RCI ... (vezi toată discuția)