avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate irinaramona

Activitate irinaramona

Pot să îmi dau demisia și să nu stau in preaviz? Sau daca este obligatoriu sa stau in preaviz pot sa intru in concediu medical in perioada de preaviz?
Va mulțumesc!!
Am auzit de la cineva ca daca încetează concediul de crestere a copilului dar suntem in stare de urgenta datorită epidemiei de coronavirus se prelungeste concediul de crestere a copilului. Este adevarat?
Răspuns la discuția Transfer la cerere.
Nu am întrebat gandindu-ma ca odata ce am fost angajată nu ar fi probleme. Si daca ar fi un impediment ce as putea face mai departe ca sa gasesc totusi un post? Momentan ma aflu in Ccc iar in mai face copilul 2 ani si as fi dorit sa ma întorc mai devreme la munca.
Buna ziua,
Am depus acum 4 zile o cerere prin care solicit transferul meu de la DGASPC Tulcea către DGASPC Constanța având motivul schimbarea domiciliului. Din auzite mi s-a spus ca pe aceeași funcție se cere in acest judet sa am neapărat facultatea de asistenta sociala ori la Tulcea m-am angajat cu diploma de licenta la drept având ca optiune 3 criterii de diplome de licenta: psihologie, drept si asistenta socială . Intrebarea mea este daca acest criteriu poate fi un impediment în transfer odată ce am fost angajată?
Discuție Transfer
Buna ziua. În momentul de față ma aflu in concediu de creșterea copilului. În acest timp mi-am schimbat domiciliul în alt judet. Pana sa intru in concediu lucram la o institutie publica si acum mi-aș dori să mă transfer la aceeași instituție în județul unde m-am mutat. As dori un model de cerere si care este mai exact procedura. Articolele privind transferul la cerere le-am citit. Mai exact as vrea sa stiu pașii care sunt de urmat.
Pe data de 7 mai 2018 trebuie sa nasc. Pe 2 mai trebuie sa ma prezint la medicul de familie pentru concediu prenatal. Mentionez ca sunt in concediu prenatal din martie 2018. Deja am 61 zile martie+aprilie. Daca merg pe 2 mai sa iau concediu prenatal medicul de familie imi va da pe toata luna mai iar eu voi naste pe 7 mai. In cazul asta nu imi vor ramane 42 de zile lucratoare. Iar certificatul de lauzie cine il va elibera? Va solicit ajutorul intrucat asistenta medicului de familie nu este cooperanta si nu doresc sa ma trezesc ca nu beneficiez de indemnizatie.
Sunt anagajata de la 1 august 2016. In prezent sunt in concediu prenatal iar in mai 2018 voi naste. De la 1 august 2016 am lucrat fara intrerupere cu exceptia concediului de risc maternal si prenatal. Beneficiez sau nu de indemnizatie?