avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de lauzie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de lauzie

Pe data de 7 mai 2018 trebuie sa nasc. Pe 2 mai trebuie sa ma prezint la medicul de familie pentru concediu prenatal. Mentionez ca sunt in concediu prenatal din martie 2018. Deja am 61 zile martie+aprilie. Daca merg pe 2 mai sa iau concediu prenatal medicul de familie imi va da pe toata luna mai iar eu voi naste pe 7 mai. In cazul asta nu imi vor ramane 42 de zile lucratoare. Iar certificatul de lauzie cine il va elibera? Va solicit ajutorul intrucat asistenta medicului de familie nu este cooperanta si nu doresc sa ma trezesc ca nu beneficiez de indemnizatie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 27 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se va da concediu prenatal pana pe data de 06.05, inclusiv si postnatal incepand cu data de 07.05.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

42 zile obligatorii de postnatal florin96 florin96 Va rog sa ma lamuriti si pe mine.Sotia mea vrea sa isi ia concediu prenatal retroactiv incepand cu 7 ianuarie 2009. Vrea sa-si ia cele 84 zile de prenatal dau ... (vezi toată discuția)
Este prenatalul/postnatalul obligatoriu? Iulia2021 Iulia2021 Este prenatalul/postnatalul obligatoriu? Am muncit 2 ani,am intrat in somaj 6 luni si nasc la 2 luni distanta de finalizarea somajului. Pot depune direct ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nasc dupa termen si nu mai raman 42 de zile de postnatal? AnaRebecca AnaRebecca Am luat 84 de zile de concediu prenatal; in caz ca nasc dupa termen si nu mai raman 42 de zile de postnatal din cele 126, ce se intampla? Pierd indemnizatia de ... (vezi toată discuția)