avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de indemnizatie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de indemnizatie?

Sunt anagajata de la 1 august 2016. In prezent sunt in concediu prenatal iar in mai 2018 voi naste. De la 1 august 2016 am lucrat fara intrerupere cu exceptia concediului de risc maternal si prenatal. Beneficiez sau nu de indemnizatie?
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2018
irinaramona, utilizator
Cel mai recent răspuns: Simion Eugenia , Contabil 14:23, 5 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Trebuie sa aveti 12 luni lucrate (venituri) in ultimele 24 incepand cu luna nasterii copilului. intra in calcul si concediul de risc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce intra in calculul indemnizatiei de crestere copil? diana_sal diana_sal Buna ziua, am o nelamurire legata de modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea copilului. Concret, in luna decembrie 2016 voi naste. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil pana la 1 an iroxanaconstanta iroxanaconstanta Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: sunt salariata de 3 ani la prezentul angajator si am avut un total de 63 de zile de concediu medical ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata in 6 luni si ultimele 2 saptamani am avut concediu ... MIoanaA MIoanaA Sunt insarcinata in 6 luni si ultimele 2 saptamani am avut concediu medical cu risc de sarcina. In ultimii 2 ani in Tara sau UE am doar 11 luni lucrate farà ... (vezi toată discuția)