avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate apatride

Activitate apatride

Buna ziua. Dupa câteva cercetari pe internet vad ca si Consulul IOAN MORAR de la Consulatul din Marsilia a fost la fata locului si a precizat ca, citez : ( Ca nu este o eroare umana si ca Autocarul era în stare buna)link : [ link extern ]
Dupa cum se vede ar trebui sa luati legatura cu acest Domn Consul de la Marsilia pentru mai multe detalii.
Ancheta vad ca este în curs dar avocati din România nu cred ca este necesar sa va luati. Accidentul s-a produs aici în Franta si trebuie continuat aici pentru a avea mai multe sanse de a afla adevarul.

Cordial
Buna ziua,
Daca accidentul a fost în Franta ( indiferent daca Firma de transport este sau nu româneasca) în primul rând trebuie sa depuneti plângere contra X la Jandarmerie sau la Politie daca nu stiti cine ar fii vinovatul în acest accident. Dupa câte am înteles fata D-voastra nu a murit în autocar deci ar putea fii un mal praxis de la spital. O plângere contra X presupune o cercetare mai amanuntita din partea autoritatilor dirijata întoate directiile cum ar fii, firma de transort, spital (spitale) pompieri la fata locului, etc....
Daca nu aveti posibilitatea sa fiti în Franta ar trebui sa mergeti la un consulat Francez din Spania.
Strânge-ti toate hârtiile pe care le pute-ti avea pentru ca aici în Franta pentru un eventual proces si cea mai infima hârtie poate fii valoroasa. Toate acestea dureaza dar pute-ti gasi adevarata cauza a pierderii copilului D-voastra.
Doamne ajuta!
Multumesc.
Pentru recoltare nu i s-a explicat dar cred ca numai are nici o valoare la Tribunal. Ce consecinta poate avea în Franta la acest subiect cu referire la permisul lui si când poate intra în posesia lui. Care este situatia în acest caz la o decizie de anulare a permisului (care nu este românesc) are vreun efect juridic în Franta? Nu sunt aceleasi pedepse aici ca în România la acelasi subiect.
Multumesc.
Multumesc.
Care ar fii consecintele urmatoare, permisul este retinut de Politie si are dosar pe rol la Tribunal? Are vreun efect juridic în Franta?

Multumesc
Buna ziua, testat la etilotest 0.49, permis strain Franta, nefiind cetatean român. Întocmit dosar penal si permis retinut la Politie printre care refus probe biologice (politistii nu au dat detalii despre consecinte si nici informatii despre cutiile aduse)
Necunoscând legislatia rutiera Româneasca la acest subiect.
Care ar putea fii consecintele acestui eveniment.
Multumesc tuturor.
acest lucru i se poate aplica si unui cetatean strain cu permis strain?
Buna ziua,
Ce inseamna un permis anulat?Stoica Ioana a scris:

Permisul anulat de catre instanta de judecata, ca urmare a aplicarii suspendarii conditionate a executarii pedepsei poate fi dobandit in termen de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.