i-am facut deja decizia pt sf preavizului asa ca asta nu se mai poate...citeam amu in codu muncii art de la 263 in jos dar recunosc ca nu sunt familiarizata cu procedurile.ms ca te stradui dar inca nush ce sa fac:(
stiam ca poate sa lucreze 4 ore numai cu acordul nostru.stiu deci despre ce vb tu, dar noi nu am avut vreo discutie cu el in acest sens si a plecat din senin de la job.
help:((
am tot vazut discutii despre retineri, pro si contra...intrebarea mea este ce pot sa fac ca masura de sanctionare pt un angajat care si-a dat demisia, este in preaviz si lipseste cateva ore pe zi de la job nemotivat?pot sanctiunile acelea de 5-10%?mai exact care ar fi procedura?de dat afara nu mai e cazul.Ce acte fac ca sa fiu acoperita?
am tot vazut discutii despre retineri, pro si contra...intrebarea mea este ce pot sa fac ca masura de sanctionare pt un angajat care si-a dat demisia, este in preaviz si lipseste cateva ore pe zi de la job nemotivat?pot sanctiunile acelea de 5-10%?mai exact care ar fi procedura?de dat afara nu mai e cazul.Ce acte fac ca sa fiu acoperita?