avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate Andryca82

Activitate Andryca82

Buna ziua. Un angajator are dreptul sa reduca cu 25% salariul unei gravide fara nici o notificare scrisa in acest sens?
Cum se poate reactiona fata de o asemenea situatie?
Conducerea stie de aceasta situatie si din pacate nu face nimic in acest sens. Nu am fost anuntata oficial, nu mi se da posibilitatea sa ma apar argumentat fata de actiunea sefului de laborator...se musamalizeaza totul asa cum au mai facut odata cand am depus o plangere scrisa despre o actiune asemenatoare a sefului de laborator si de atunci au inceput problemele pentru mine.
Buna ziua,
Lucrez intr-o institutie publica, dar cu finantare din venituri proprii, in cadrul unui laborator. Din considerente pur personale seful de laborator fara a avea argumente profesionale hotaraste sa ma mute in alt laborator. Cum pot sa reactionez fata de aceasta situatie? ce ar trebui sa fac?
Doresc sa stiu sub incidenta carei legi intra o problema legata de nesolutionarea pe cale amiabila a unei reclamatii?
Ca sa fac pe scurt o descriere am achizitionat un produs de care nu am fost multumita si in 20 de minute de dupa montaj (cu echipa magazinului) am sunat sa le spun tot felul de nereguli pe care le-am observat.
Nu m-am folosit nici o clipa de produsul respectiv si doresc sa-l returnez si sa imi recuperez banii, lucru pe care magazinul refua sa il faca. Vor sa imi inlocuiasca produsul care prezinta semne clare ca nu a fost unul nou, cu un altul dar nu mai am incredere in ei deloc dupa ce au incercat sa ma insele de prima data.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Mai mentionez faptul ca produsul nu a fost achizitionat din magazin in momentul in care am facut plata. L-au adus ei ulterior.