avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nesolutionarea amiabila a unei reclamatii intre ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nesolutionarea amiabila a unei reclamatii intre cumparator si agent economic

Doresc sa stiu sub incidenta carei legi intra o problema legata de nesolutionarea pe cale amiabila a unei reclamatii?
Ca sa fac pe scurt o descriere am achizitionat un produs de care nu am fost multumita si in 20 de minute de dupa montaj (cu echipa magazinului) am sunat sa le spun tot felul de nereguli pe care le-am observat.
Nu m-am folosit nici o clipa de produsul respectiv si doresc sa-l returnez si sa imi recuperez banii, lucru pe care magazinul refua sa il faca. Vor sa imi inlocuiasca produsul care prezinta semne clare ca nu a fost unul nou, cu un altul dar nu mai am incredere in ei deloc dupa ce au incercat sa ma insele de prima data.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Mai mentionez faptul ca produsul nu a fost achizitionat din magazin in momentul in care am facut plata. L-au adus ei ulterior.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:51, 13 Mai 2013
Cu bonul fiscal (sau factura, ce aveti) in mana, mergeti la OPC, faceti reclamatie in scris, descrieti situatia ... si se rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea produsului neconform si recuperarea banilor. boghea boghea Poate ma ajutati sa-mi recuperez banii dati pe niste huse auto achizitionate prin comanda dintr-un magazin. Am facut comanda in magazin pentru huse ... (vezi toată discuția)
Opc bucuresti nu mai vrea sa rezolve nimic! Costica33 Costica33 Am cumparat acum o luna un produs pe care in utilizare am realizat ca am dat banii degeaba, e necorespunzator total. Am fost la magazin sa-l returnez la citeva ... (vezi toată discuția)
Returnarea produselor cumparate stifler_o0o stifler_o0o Am cumparat duminica (07.02.2010) o pereche de adidasi de la un magazin din centru si am observat ca,desi ii purtasem doar cateva ore, materialul incepuse sa ... (vezi toată discuția)