avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnarea produselor cumparate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnarea produselor cumparate

Am cumparat duminica (07.02.2010) o pereche de adidasi de la un magazin din centru si am observat ca,desi ii purtasem doar cateva ore, materialul incepuse sa se crape si chiar sa se curete vopseaua de pe.Vreau sa stiu daca voi putea sau nu sa cer banii inapoi intrucat eu nu mai doresc sa achizitionez nimic de la ei , nu vreau sa il inlocuiesc cu alt produs deoarece nu mai inspira incredere. Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2010
stifler_o0o, utilizator
Cel mai recent răspuns: stifler_o0o , utilizator 16:16, 8 Februarie 2010
Adresaţi-vă vânzătorului cu bonul de casă cu care aţi achiziţionat perechea de adidaşi.
Parerea mea este sa mergeti la magazinul respectiv cu adidasii si bonul de casa si sa discutati cu managerul magazinului. Daca refuza sa va inlocuiasca adidasii sau sa va returneze banii , atunci adresati-va imediat Oficiului pentru Protectia Consumatorului.B-)
Succes!
Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului- returnarea unui produs ang3ly ang3ly Buna seara am achizitionat o pereche de cizme de piele care in momentul in care le-am incercat am simtit ca cizma stanga este fixa fata de dreapta care imi era ... (vezi toată discuția)
Garanție adidasi Adrianwba Adrianwba Buna ziua! In urma cu aproximativ 11 luni am cumpărat de la un magazin dintr-un centru comercial o pereche de adidași. De curând am constat ca perna de aer ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am achizitionat un produs in data de 05.10.2020, o ... Camelia2192 Camelia2192 Buna ziua. Am achizitionat un produs in data de 05.10.2020, o pereche de adidasi mai exact. Dupa aproximativ 2 saptamani de purtare, destul de superficiala as ... (vezi toată discuția)