Buna seara! AM O NELAMURIRE ! In urma unui interviu azi pentru angajare intr-un restaurant , am fost aceeptata. Mi s-a spus ca voi avea contractul cand incep.Intrebarea mea este se poate face contract legal numai cu buletinul! Analize nu mi s-au cerut , decat sa am ambele vaccinuri, nu acte de calificare sau de studii , nu adeverinta de la medicul de familie..tin sa precizez ca am calificare de bucatar si postliceala. tare mi-e teama sa nu se tina contractul ascuns prin vreun sertar...dc nu am adv de la medicul de familie banuiesc ca nu sunt asigurata..si o sa lucrez la negruu..
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Va multumesc!
Bun gasit! are dreptul un angajator sa te cheme la serviciu pe perioada unui concediu medical? ce pot face in situatia asta? Unde pot apela? Multumesc!
cu riscul de a va deranja din nou, vreau sa va intreb
actul de concesiune este tot pe numele mamei. dar se intreaba si ea pt ce a fost la notar in legatura cu locul de veci? nu mai stie pt ce a semnat. daca i-a facut sorei mele donatie sau mostenire se mai poate face ceva? se poate face aceste acte fara acordul unuia dintre copii?
pe mine practic nu ma intereseaza nimic.casa a fost vanduta. dar cand s-a vandut casa s-a facut si un act pt locul de veci, iar mama mea vrea sa am si eu dreptul pe acel loc. are 75 ani si pentru ea intreb mai mult ca ea nu se descurca pe avocat net. vrea sa stie clar daca eu mai am dreptul acolo pentru linistea ei.
am rugamintea sa-mi raspundeti daca un act de vanzare cumparare se mai poate ataca.
mama a facut acest act sorei mele pe locul de veci. a dus-o cu zaharelul cum se spune , si mama vrea acum sa am si eu dreptul la acel loc. nu si-a dat seama ce semneaza ca a fost luata repede cum se spune pe romaneste.
mai grav este ca sora mea nici nu se uita la ea , dupa ce i-a vandut si casa.
ce e de facut?
mentionez ca locul de veci e inca pe numele mamei cat timp aceasta este in viata.