avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bun gasit! are dreptul un angajator sa te cheme la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bun gasit! are dreptul un angajator sa te cheme la serviciu pe ...

Bun gasit! are dreptul un angajator sa te cheme la serviciu pe perioada unui concediu medical? ce pot face in situatia asta? Unde pot apela? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 13 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are acest drept...sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întârzierea avansului în caz de concediu medical Maria0333 Maria0333 Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu situația urmatoare: în perioada 8-9 august am avut 2 zile de concediu medical, iar în data de plata a avansului am ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea angajatorului alexlipo88 alexlipo88 Buna seara, Am o problema la locul de munca, am fost in concediu medical 5 zile, acordat de catre medicul de familie,am anuntat angajatorul inca din prima zi ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt însărcinată și doresc înainte de prenatal ... NaomiMariuta NaomiMariuta Buna seara, Sunt însărcinată și doresc înainte de prenatal sa îmi iau zilele de concediu care mi s-ar cuveni pe anul acesta. Ar trebui sa nasc in 11 ... (vezi toată discuția)