avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Activitate mihami67

Activitate mihami67

Răspuns la discuția contestare proces verbal amenda
Va multumesc!
Va rog sa imi spuneti daca pentru contestarea procesului verbal aplicat de agentii constatatori ai unei firme de transport in comun, sunt obligat sa fiu reprezentat de un avocat.
Contestatia pot sa o depun direct la instanta de judecata?
Răspuns la discuția Promovarea in grad superior
La Primaria unde lucrez eu, cei care au fost exact in aceasta situatie, dupa 2 ani de "superior 3" au fost trecuti pe salariu corespunzator fostei trepte 1 a gradului superior. Trebuie sa existe un articol referitor la armonizarea salariilor etapizat sau ceva de genul asta, in salarizarea bugetarilor dupa anul 2009.
Va multumesc pentru raspunsuri!
Va multumesc! Dar, m-ar interesa sa stiu daca ar fi gresit (fara acoperire legala) sa solicit compensarea pentru perioada 10.02.2009-01.06.2013 - expertiza efectuandu-se dupa data de 20 iunie 2013.
Buna ziua!
In data de 10.02.2012 am adresat instantei de Contencios Administrativ o cerere prin care solicitam sa oblige angajatorul la acordarea compensarii pentru munca desfasurata in zilele nelucratoare pentru perioada 10.02.2009 si pana in prezent.
Datorita anumitor "motive" mi-a fost respinsa actiunea de la primul termen, dar a fost admis recursul si trimisa cauza spre rejudecare.
La primul termen din rejudecare mi s-a solicitat sa precizez exact ce reprezinta "pana in prezent".
Cand am ales sa precizez in actiune, "pana in prezent", m-am gandit la acordarea drepturilor de la 10.02.2009 pana la efectuarea expertizei de specialitate in cauza.
Trecand un an de la depunerea cererii, ar fi gresit daca as solicita acordarea acestor drepturilor tot pana la efectuarea expertizei judiciare?
Va multumesc!