avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestare proces verbal amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestare proces verbal amenda

Va rog sa imi spuneti daca pentru contestarea procesului verbal aplicat de agentii constatatori ai unei firme de transport in comun, sunt obligat sa fiu reprezentat de un avocat.
Contestatia pot sa o depun direct la instanta de judecata?
Cel mai recent răspuns: mihami67 , utilizator 20:13, 19 Noiembrie 2014
nu aveti nevoie de avocat. Se poate depune direct la judecatorie.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire pv amenda radu_mc radu_mc Buna ziua, daca OPC trimite prin recomandata un proces verbal de contraventie cu amenda, proces verbal incheiat in lipsa societatii care primeste amenda ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto la 4-5m de la trecerea de pietoni tantan tantan Buna ziua. Astazi mi-a fost ridicata masina in sectorul 1. Situatia era urmatoarea: la intersectia a 2 strazi, dupa curba ce face intrarea pe straduta la 2-3 ... (vezi toată discuția)
Contestarea procesului-verbal Emil P Emil P Buna seara! Va rog sa-mi comunicati daca o persoana juridica ce a primit o amenda consemnata intr-un proces-verbal, prin care se stipuleaza ca in 48 ... (vezi toată discuția)