avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate florinio29

Activitate florinio29

buna ziua .acum 7 luni am fost prins baut la volan iar aazi mia venit decizia de la parchet insemnand amenda contraventionala si scoaterea de sub urmarire penala .as dori sa stiu cand pot obtine permisu sau ce trebuie sa fac?
buna ziua . acum 7 luni am fost prins baut la volan iar azi mi_a venit decizia de la parchet insemnand scoaterea de sub urmarire penala,amenda de 1000 lei administrativa si 40 lei cheltuieli de judecata .as dori sa stiu cand imi pot lua permisul inapoi?
buna ziua... mi_a iesit aalcolemia in sange 1.20 am dat declaratii la politie si as dori sa stiu si eu cu aproximatie cand ma cheama la parchet si daca poate sa ma invte si pe mn cineva ce pot sa spun in apararea mea sa scap si eu cu permisul anulat pe o perioada cat mai mica.mentionez ca sunt casatorit si am un bait de 5 ani
Răspuns la discuția consum alcool
asa mai avea o intrebare......mi sa spus de la politie ca in mare parte o sa se termine cu amenda penala,asta includesi permisul anulat si pe ce perioada?
Discuție consum alcool
buna ziua .... as dori sa stiu si eu dupa cat timp ma cheama la parchet dupa ce mi_a venit alcolemia de la sange si am dat si declaratii la politie. va multumesc frumos