avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... consum alcool
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

consum alcool

buna ziua .... as dori sa stiu si eu dupa cat timp ma cheama la parchet dupa ce mi_a venit alcolemia de la sange si am dat si declaratii la politie. va multumesc frumos
Nu se poate spune...
Ati vrea mai repede sau mai putin repede sa va cheme?
asa mai avea o intrebare......mi sa spus de la politie ca in mare parte o sa se termine cu amenda penala,asta includesi permisul anulat si pe ce perioada?
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat nu se va termina cu amenda penala, pedeapsa ptr aceasta infractiune este inchisoarea de la 1-5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum alcool la volan florinio29 florinio29 buna ziua... mi_a iesit aalcolemia in sange 1.20 am dat declaratii la politie si as dori sa stiu si eu cu aproximatie cand ma cheama la parchet si daca poate ... (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool emilianhr emilianhr Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)