avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consum alcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consum alcool la volan

buna ziua... mi_a iesit aalcolemia in sange 1.20 am dat declaratii la politie si as dori sa stiu si eu cu aproximatie cand ma cheama la parchet si daca poate sa ma invte si pe mn cineva ce pot sa spun in apararea mea sa scap si eu cu permisul anulat pe o perioada cat mai mica.mentionez ca sunt casatorit si am un bait de 5 ani
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 18:33, 28 Mai 2013
iti sta mai bine acasa, fara permis si chiar fara masina...
La 1,20 gr alcool in sange nu prea aveti ce sa mai faceti.Cand veti fi audiat recunoasteti fapta, spuneti ce ati baut si dati declaratie cooperand cu organele de politie. In fata instantei de judecata la fel, recunoasteti fapta, beneficiati de art. 320 ind.1 cod procedura penala si se vor reduce limitele de pedeapsa cu o treime, mai aduceti si probe in circumstantiere si mai beneficiati de o reducere a pedepsei si poate scapati cu un minim 6 luni de inchisoare cu suspendare daca nu mai aveti cazier.
Dupa un an de la ramanerea definitiva a sentintei prin care ati fost condamnat, mai dati o data de carnet.
succes.
av.M.Hornea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o imbibatie alcoolica peste limita legala luci_fts luci_fts Am condus in data de 20.02.2011 autoturismul meu personal nissan pe dn1 in busteni am fost oprit de un echipaj de politie care mi-au dat etilotestul am suflat ... (vezi toată discuția)
cum se desfasoara procesul in cazul recunoasterii vinovatiei -art. 320 ind.1 c.proc.pen. ? leona777 leona777 In cazul in care merg pe recunoasterea vinovatiei, art. 320,1, Cpp, cum se va desfasura in continuare procesul meu penal ? (vezi toată discuția)
Art. 320 indice 1 georgeaboaice georgeaboaice Buna ziua ! Va rog, respectuos, sa imi explicati daca uzez de acest articol 320 indice 1 in cadrul procesual...asta inseamna ca efectiv mi se reduce pedeapsa ... (vezi toată discuția)