avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate cristi777an

Activitate cristi777an

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
-parintii tatalui meu au murit iar zilele trecute cand am fost la primarie am aflat ca din terenurile pe care noi le stiam ca sunt in proprietatea lor (in titlul de proprietate) lipsesc o padure si un teren.
Am inteles de la cei care lucreaza in cadrul primariei ca daca nu au fost revendicate pana acum au intrat in proprietatea primariei. Se mai poate face ceva in aceasta situatie?
Va multumesc
Răspuns la discuția Contract de intermediere?
Va multmesc

Buna ziua,

Am o firma cu cod caen 4511 si as dori sa stiu daca pot sa inchei un contract de intermediere pentru situatia de mai jos.
Am mai multi clienti care si-au gasit singuri masini second hand in reprezentante auto din afara tarii si sunt dispusi sa se ocupe singuri de aducerea masinilor in tara si tot ceea ce este nevoie dar pentru ei problema este ca aceste reprezentante nu accepta sa lucreze cu persoane fizice ci doar cu firme.
Ca sa ii ajut si sa nu am probleme cu cei de la fisc eu m-am gandit sa le percep un comision pentru cumpararea masinilor pe firma mea pe baza unui contract de intermediere.

Va multumesc

Buna ziua,

Am o firma cu cod caen 4511 si as dori sa stiu daca pot sa inchei un contract de intermediere pentru situatia de mai jos.
Am mai multi clienti care si-au gasit singuri masini second hand in reprezentante auto din afara tarii si sunt dispusi sa se ocupe singuri de aducerea masinilor in tara si tot ceea ce este nevoie dar pentru ei problema este ca aceste reprezentante nu accepta sa lucreze cu persoane fizice ci doar cu firme.
Ca sa ii ajut si sa nu am probleme cu cei de la fisc eu m-am gandit sa le percep un comision pentru cumpararea masinilor pe firma mea pe baza unui contract de intermediere.

Va multumesc