avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de intermediere?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de intermediere?

Buna ziua,

Am o firma cu cod caen 4511 si as dori sa stiu daca pot sa inchei un contract de intermediere pentru situatia de mai jos.
Am mai multi clienti care si-au gasit singuri masini second hand in reprezentante auto din afara tarii si sunt dispusi sa se ocupe singuri de aducerea masinilor in tara si tot ceea ce este nevoie dar pentru ei problema este ca aceste reprezentante nu accepta sa lucreze cu persoane fizice ci doar cu firme.
Ca sa ii ajut si sa nu am probleme cu cei de la fisc eu m-am gandit sa le percep un comision pentru cumpararea masinilor pe firma mea pe baza unui contract de intermediere.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de intermediere? cristi777an cristi777an Buna ziua, Am o firma cu cod caen 4511 si as dori sa stiu daca pot sa inchei un contract de intermediere pentru situatia de mai jos. Am mai multi clienti ... (vezi toată discuția)
Ce contract sa semnez ministru_ ministru_ Buna ziua! Am gasit mai multi potentiali clienti pentru o firma producatoare de mobilier. M-am inteles cu furnizorul sa-mi dea un comision din fiecare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! sunt o firma srl cu cod caen 4511(comerț cu auto ... Mihaiiulian Mihaiiulian Bună ziua ! Sunt o firma SRL cu cod caen 4511(comerț cu auto second hand sub 3.5t) Doresc să achiziționez o mașină înmatriculată în Ro de la ... (vezi toată discuția)