avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Bună ziua ! Sunt o firma SRL cu cod caen 4511(comerț ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Bună ziua ! Sunt o firma SRL cu cod caen 4511(comerț cu auto ...

Bună ziua ! Sunt o firma SRL cu cod caen 4511(comerț cu auto second hand sub 3.5t)
Doresc să achiziționez o mașină înmatriculată în Ro de la proprietar ,pentru revânzare,cunosc plafoanele de plată cash,însă întrebarea mea este cum este procedura de vânzare a autoturismului? Și ce acte primește vânzătorul de la mine ? Am găsit ceva răspunsuri dar nimic pe anul 2024! Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat fiscal achizitii intracomunitare pe cod caen 4511 CarzZ CarzZ Buna seara, Sunt administrartorul unui srl cu cod caen 4511, ce se ocupa strict cu importul si comercializarea autoturismelor aub 3.5t, cumparate din U.E. ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la vanzare auto? norocosu2005 norocosu2005 Buna ziua, Am o intrebare. Sunt o societate care are ca obiect principal de activitate Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto second hand bibimadi bibimadi buna seara. reprezint o societate care are ca domeniu de activitate comert auto second hand. achizitionez masini din comunitate de la site-uri de ... (vezi toată discuția)