avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Padure si teren nerevendicat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Padure si teren nerevendicat

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
-parintii tatalui meu au murit iar zilele trecute cand am fost la primarie am aflat ca din terenurile pe care noi le stiam ca sunt in proprietatea lor (in titlul de proprietate) lipsesc o padure si un teren.
Am inteles de la cei care lucreaza in cadrul primariei ca daca nu au fost revendicate pana acum au intrat in proprietatea primariei. Se mai poate face ceva in aceasta situatie?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 14:13, 14 August 2013
In cazul in care detineti Titlu de proprietate emis pe terenurile respective, nu are cum sa vi-l ia primaria. Titlul de proprietate indica faptul ca bunicii Dvs, sunt proprietarii legali ai imobilelor.
Stimat forumist,

Întrebarea dvs este vag. Dacă nu s-a fcut nici un fel de cerere de retrocedare, nu văd temeiul juridic pe care s-ar putea face un nou.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate padure mica39 mica39 Bunicul meu a decedat acum cativa ani , dar succesiunea inca nu s-a facut. Fratele tatalui meu a fost la primarie si si-a scos titlu de proprietate pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Teren nerecuperat addac addac Buna ziua,bunicii mei au un teren de 10 000 m padure in ilfov,insa primarul nu le da acest teren mentionand ca primarul dinaintea lui a vandut toate ... (vezi toată discuția)
Mai exista vreo posibilitate? elian c elian c De curand am aflat ca un unchi de-al meu, care detine documentele vechi de propietate ale bunicului, a cerut, in termenul legal, retrocedarea unei suprafete de ... (vezi toată discuția)